Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 21 aprilie 2012

HECKERI O MINĂ DE AUR GRATUITĂ PENTRU CINE ŞTIE SĂ ÎI FOLOSEASCĂ


Denumirea exactă a heckerului precum şi cu ce se ocupă mai exact aceşti o găseşti pe site-ul :http://ro.wikipedia.org/wiki/Hacker

Eu nu despre activitatea lor doresc să scriu , ci de faptul că România a dat din nou ce este mai bun de pomană ca multe alte bogăţii occidentului sau americanilor . Este ştiut faptul că un hecker român a reuşit să spargă codurile de la NASA . Pe numele de cod TinKode acesta a spart codurile NASA , dar a fost premiat de Google . El are doar 20 de ani şi în loc ca statul român să facă totul pentru al reţine în ţară până află toate secretele de la el l-a predat Armatei Statelor Unite cadou .


Sunt însă destui heckeri români care au intrat în serverele băncilor , ale primăriilor sau chiar în serverele guvernelor . Aceşti toţi trebuiau folosiţi de statul Român pentru a afla o toată gama de informaţii pe care ar fi putut să o folosească în sensul bun al unui stat nu să fie lăsaţi pe mâna altor state care se vor folosi din plin de cunoştinţele lor poate chiar în detrimentul poporului român . Trecând de la un subiect la altul poate să-şi închipuie cineva că mai este în siguranţă pe internet ? Că are cineva intimitate din momentul instalări unui calculator în internet ? Toate datele importante trebuie stocate şi ţinute pe harduri externale şi în nici un caz să nu fie racordat la calculator pe timpul cât acest este cuplat la internet . Dar oare mai suntem în siguranţa având în jurul nostru atâtea posibilităţi de a fi recepţionaţi şi ascultaţi ? Cred în continuare că statul român face o mare greşeală lăsând aceşti heckeri să fie folosiţi de alte state în folosul lor nu al nostru .